Opinie o Nas
Waluty

Newsletter
Zapisz się do Newslettera, aby otrzymać 5% zniżki na pierwsze zakupy!
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Mało znane właściwości oleju z czarnuszki
Mało znane właściwości oleju z czarnuszki

Olej z czarnuszki jest substancją, stosowaną w lecznictwie niekonwencjonalnym, kosmetologii oraz w gastronomii. Jego zróżnicowane właściwości, pozwalające stosować preparat podczas profilaktyki oraz eliminowania objawów w przypadku wielu schorzeń, potwierdzone zostały już w Starożytności. Poznaj mało znane, prozdrowotne właściwościm oleju z czarnuszki.

czytaj całość »
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl